Rendezvények

CÉGES RENDEZVÉNY PROGRAMOKJAINK

Rendezvényszervezői több éves tapasztalatunkat és szakmai hátterünket tudjuk biztosítani ahhoz, hogy Ön is sikeres, élményekkel teli rendezvények házigazdája legyen. A megbízó partnereink által megfogalmazott cél eléréséhez mindig megtaláljuk a legideálisabb lehetőséget a közösségek összehangolására egy jól felépített, átgondolt és szakszerűen lebonyolított rendezvénnyel. Rendezvény programjaink által tesszük teljessé rendezvényét. Kreatív ötleteinkkel, színes rendezvény programjainkkal kellemes kikapcsolódást szerzünk, azért hogy céges rendezvénye ne merüljön a feledés homályába!
A különböző rendezvény igényeknek megfelelően kreatív rendezvény programokat biztosítunk a különböző céges rendezvényekhez:

karácsonyi party , mikulás party , évzáró céges party , céges sportnap
céges családi nap , partnertalálkozó , konferenciazáró party , csapatépítés

A rendezvények lényeges eleme milyen gasztronómiai élményt nyújtunk a rendezvényen résztvevő vendégeknek. Kínálatunkban végtelen sok lehetőség várja a vendégeinket a gasztronómia világába, az ízek és élmények birodalmába.

Info > Tel.:+36 70 388 8372
Email: info@aktivcsapat.huTel.:+36 70 388 8372
Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Rendezvényszervezőként fontosnak tartjuk a rendezvényekhez kapcsolódó színvonalas és korszerű vendéglátás biztosítását. A rendezvényeinken sokszínű étkezési lehetőséget, vendéglátási formát tudunk biztosítani az egyszerű koktél partyktól, a gyors kongresszusi ebédeken keresztül, a több fogásos díszétkezésekig.
A legkülönfélébb rendezvényekhez egyedi gasztronómiai elemekkel tesszük felejthetetlenné rendezvényét.

Rendezvény vendéglátás: állófogadáson, grill partin, catering családi napon, garden party, Karácsonyi party vendéglátás, tematikus rendezvényekhez kapcsolódó kreatív catering.

Ajánlatkérés >>

Csokoládé Ízlelő

Csokoládékóstoló rendezvény program

Csapatépítő program időtartama: 3-4 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Édes örömök, kényeztetés mindenkinek. A vendégek a csokoládé bemutató és kóstoló alkalmával felfedezhetik a valódi kakaóbabból készített, egyedi íz világú csokoládé termékeket. Megízlelhetik a különböző fűszeres, chilis, gyümölcsös, párlatos, marcipános csokoládékat, kézi készítésű bonbonokat, pralinékat vagy a különleges csoki szökőkútból folyamatosan csordogáló friss krémes csokoládét friss és asztalt gyümölcsökkel. A Choco Bár programunk ideális látványeleme lehet a konferenciáknak, partnertalálkozóknak, céges rendezvényeknek, kiállításoknak, báloknak.

Ajánlatkérés >>

Gasztro Sziget

Rendezvény vendéglátás

Csapatépítő program időtartama: 2-12 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Kulináris élvezetek, gasztronómiai élmények, utazás a borok birodalmába. Borkóstoló rendezvényeinken borász szakembereink segítségével megismerhetik az ország legnevesebb pincészeteiből származó, válogatott, kiemelkedő borokat. A borkóstolás élvezeti értékét emeli, hogy több információt tudhatunk meg az italról, amelyet kóstolunk. Borkóstoló programunkat játékos kvíz programmal, vagy a szüreti időszakban hagyományos szüreti programmal tudjuk kiegészíteni.

Ajánlatkérés >>

Kávé Sziget

Céges rendezvény program

Csapatépítő program időtartama: 3-4 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Kávéházi hangulat, a hagyományok és a modern kor legújabb kávé különlegességei sorakoznak fel barista szakemberünk segítségével. A kávé fogyasztás hagyományait, a kötetlen beszélgetések kellemes pillanatait elevenítjük fel kávé bárunkkal. Kávé sziget szolgáltatásunk ideális kiegészítője lehet minden rendezvénynek.

Ajánlatkérés >>

Borbirodalom

Borkóstoló rendezvény program

Csapatépítő program időtartama: 2-4 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Szórakoztató rendezvény programunk kellemes kikapcsolódást ígér minden vendégnek. A szórakoztató kaszinó programunk keretében a résztvevők egyénileg tehetik próbára szerencséjüket és játéktudásukat különböző kaszinó asztaloknál. A rendezvény program ideális eleme lehet minden rendezvénynek a közös élmények és szórakozás jegyében.

Ajánlatkérés >>

Pub Games

Kreatív, logikai rendezvény program

Csapatépítő program időtartama: 3-4 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Szellemi kihívásokat kedvelők kreatív, szórakoztató rendezvény élményprogramja, ahol a legfontosabb alkotóelem a logika és a legfőbb kihívás a lehetetlen logikai feladatok megfejtése. Kiváló program lehet egy konferencia szünetében vagy esti szórakoztató programként biztosítja a résztvevők szórakoztatását, kikapcsolódását.

Ajánlatkérés >>

Las Vegas-i Éjszaka

Szórakoztató rendezvény program

Csapatépítő program időtartama: 3-4 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Mikulás váró gyerekprogramunk a különböző készségfejlesztő, kreatív, ügyességi és logikai játékok színes és változatos tárházát hozza el a gyereknek, ahol mindenki megtalálja az ideális játék eszközt a kikapcsolódásra és az önfeledt játékra a Mikulás érkezéséig. A játékok mellett, kreatív kézműves foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket, felnőtteket, ahol a céges mikulás party résztvevői könnyed, játékos formában sajátíthatják el a különböző kreatív, ünnepi kézműves technikákat.

Ajánlatkérés >>

Special Day

Kreatív téma rendezvényprogramok

Csapatépítő program időtartama: 2-8 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Kreatív, egyedi testreszabott rendezvényprogramokat biztosítunk a kiválasztott témára építve az elképzeléseit. A speciális témák az egyedi programok ideális alkotóelemei lehetnek partnertalálkozók, konferenciák, céges születésnapi rendezvények, jubileumi rendezvényeknek. A kreatív rendezvényeinken a vendégek is aktív részesei lehetnek az eseménynek, az interaktív nyomozáson, vagy flashmob felvételen, vagy egy színházi performance keretében.

Ajánlatkérés >>

Mikulásváró

Mikulás party gyerekeknek

Csapatépítő program időtartama: 3-8 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Xmas Day

Karácsonyi party rendezvény programok

Csapatépítő program időtartama: 4-8 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Ünnepelje a karácsonyt dolgozóival, meglévő vagy jövőbeni Partnereivel, meghitt különleges környezetben, ünnepi hangulatban. A karácsonyi kulináris gasztronómiai élmények mellett, egyedi rendezvény program javaslatokkal állunk rendelkezésére, hogy emlékezetes és élményekkel teli karácsonyi party rendezvény házigazdája legyen.

Ajánlatkérés >>