Indoor csapatépítés

INDOOR CSAPATÉPÍTÉS

Indoor Csapatépítő Programjaink

Indoor Csapatépítés
Indoor csapatépítő játékos, kreatív élményprogramjaink célja, hogy elősegítse a különböző igényekhez kialakított feladatokon keresztül az egyéniségek kibontakozását és a csapatok összekovácsolódását. Az aktív indoor csapatépítő élménytréning programok által, a résztvevők vidám hangulatban, megismerhetik egymás és önmaguk rejtett képességeit, ezáltal a mindennapi munkájukban is könnyebben veszik fel az akadályokat.
Az indoor játékos csapatépítő programjaink során a felhőtlen szórakozás, kikapcsolódás által, olyan közös élményeket szereznek a résztvevőknek, amelyek erősítik az együttműködési készséget, a csapatszellemet, a kommunikációt.

Info > Tel.:+36 70 388 8372
Email: info@aktivcsapat.huTel.:+36 70 388 8372
Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Csapatépítő programunk résztvevői a világ legjobb, legismertebb nyomozói klubjába kaphatnak betekintést. A klubban időnként összegyűlnek nyomozó csapatok, hogy egy kihívásokkal, rejtélyekkel teli feladatban megmérettessék magukat és bebizonyítsák, hogy ők a legjobb nyomozók. A nyomozó csapatoknak egy rejtélyekkel, kihívásokkal teli úton kell végig haladniuk, ahol minden csapattag aktív részese ennek a csapatépítő programnak és közös erővel oldják meg a kihívásokkal teli csapat feladatokat. A csapatépítő program végén a titkos rejtély nyomára is fény derül.

Titkos Rejtélyek Nyomában- nyomozós indoor csapatépítés

Ajánlatkérés >>

Rally autó építés

Kreatív indoor csapatépítő program

Csapatépítő program időtartama: 1,5-2 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

A könnyed, szórakoztató indoor csapatépítő program központi eleme egy egyedi, kreatív, különleges anyagok felhasználásával megalkotott szobor elkészítése. A résztvevő csapatok különböző ügyességi feladatok során összegyűjtik az alkotás elkészítéséhez szükséges kellékeket. A csapatok közös munkával, kreativitásukat, ügyességüket használva megalkotják a szobrokat. A csapatépítő program befejező részeként az alkotások bemutatásra kerülnek.

Rally autó építés- indoor csapatépítés

Ajánlatkérés >>

Titkos Rejtélyek Nyomában

Csapatépítő interaktív nyomozás

Csapatépítő program időtartama: 2-2,5 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Indoor játékos csapatépítő programunk célja a kikapcsolódás, a közös élmények szerzése, a csapatmunka, az összhang és a kommunikáció erősítése. A csapatok különböző feladatokban mérik össze ügyességüket és kreativitásukat. A feladatok változatosak, kihívást és izgalmat rejtenek, de mindenki által jól teljesíthetőek. A csapatépítő program során fontos valamennyi csapattag aktivitása, hiszen csak együttes erővel, közösen tudják az adott feladatot eredményesen végrehajtani. A csapatokra váró indoor csapatépítő kihívások a jó hangulat és az élményszerzés mellett kreativitásra, kommunikációra és együtt gondolkodásra ösztönzi a csapattagokat.

Team Together- Játékos indoor csapatépítő tréning program

Ajánlatkérés >>

Artist Day

indoor csapatépítő festés

Csapatépítő program időtartama: 1,5-2 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Kreatív indoor csapatépítő programunk a kikapcsolódás élményét a közös cél és egység kihangsúlyozásának lehetőségét teremti meg a csoportos festéssel. A kreatív csapatépítő program során a csapat célja, egy kép megalkotása, játékos, könnyed szórakoztató formában. A csapatok közösen együttműködve dolgozzák ki a csapat kép témáját. Miután megszületett a közös alkotás tematikája, elkezdődik a közös festés, ahol minden csapattag az ecsetvonásával járul hozzá ahhoz, hogy végeredményként elkészüljön a nagy közös csapatkép. A csapatmunka a képek összeillesztésével és a közös alkotás bemutatásával fejeződik be.

Artist Day- indoor kreatív csapatépítés

Ajánlatkérés >>

Team Together

Indoor játékos csapatépítés

Csapatépítő program időtartama: 1,5-2,5 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Indoor csapatépítő programunk keretében a résztvevőink egy esemény forgatagába csöppenve közelebbről megismerkednek a színház világával, mindezt sok humorral színészek támogatásával és irányításával. A csapatépítő program tagjai megtanulják milyen csapatban játszani, megismerkednek olyan színházi technikákkal, amelyek a mindennapi életünkre is pozitív hatást gyakorolnak. Az életszerű sok humorral fűszerezett jelenet igazán jó csapatépítő élményprogram lehet minden résztvevő számára.

Színtársulat- Indoor színházi csapatépítő program

Ajánlatkérés >>

Kávébár

Indoor kávékészítő csapatépítő program

Csapatépítő program időtartama: 1,5-2 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

A kávézás fogalma szinte mindanyiunk életében jelen van, népszerű indoor csapatépítő programunk keretében betekintést nyerhetnek a csapatépítő programunk résztvevői a kávézási szokás eredetére, a kávéfajták közötti különbségekre, a pörkölési eljárásokra és a készítési díszítési folyamatokra vonatkozón.
Barista szakemberünk segítségével egy tartalmas felkészítés után a csapatok elkészítik saját kávé különlegeségeiket, amelyek alapján a program végén az is kiderül melyik csapatnak sikerül megszerezni a legjobb kávékészítő csapatnak járó díjat, mindezt sok nevetéssel, jó hangulatban.
A program kiegészítéseként a kávé témakörhöz kapcsolódó csapatépítő kvíz játékban vehetnek részt a csapatok.

Kávébár- Kávékészítés csapatépítő program

Ajánlatkérés >>

Színtársulat

Csapatépítő improvizációs színház

Csapatépítő program időtartama: 1,5-2 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Az indoor csapatépítő programunk keretében a csapatok különböző társasjáték pályákon nemes küzdelemben versengenek egymással, ahol fontos szerepet kap a csapatmunka, a kreativitás, a gyorssaság, a humor, jókedv és sok nevetés. A csapatok minden tagja egyaránt megtalálja a számára legkedveltebb és legérdekesebb feladatot, a különböző kreatív, ügyességi, készségfejlesztő, csapatépítő feladatok között.
A csapatépítő játékállomások teljesítését követően kiderül az is melyik csapatnak sikerült legügyesebben teljesítenie a feladatokat.

Team Games - Indoor játékos csapatvetélkedő

Ajánlatkérés >>

Csapatfőzés

csapatépítő főző program

Csapatépítő program időtartama: 2-4 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Közösségi csapatépítő főzés kitűnő lehetőséget terem arra, hogy egy gasztronómiai csapatépítő élmény programon keresztül még jobban összekovácsoljuk a részvevő kollégákat egymással a gasztro programunkon keresztül. Az indoor csapatépítő programunk során a csapatoknak a szakácsunk szakmai segítség nyújtása mellett lehetősége lesz a több fogásos menü elkészítésére a rendelkezésre álló alapanyagokból. A közös csapatépítő főzés befejezéseként egy közös étkezéssel zárul a program ahol mindenki végig kóstolhatja az elkészített menüsort.

Csapatfőzés- Gasztronómiai csapatépítő főző program

Ajánlatkérés >>

Team Games

Indoor játékos csapatverseny

Csapatépítő program időtartama: 1,5-2 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Játékos, kreatív, szórakoztató konstrukciós indoor csapatépítő program központi eleme egy kreatív torony megalkotása a rendelkezésre álló anyagok felhasználásával. A feladat teljesítése előtt a résztvevőket csapatokra osztjuk a csapatok külön dolgozzák ki a tervet hogyan fogják megalkotni az egyedi alkotást a rendelkezésre álló eszközökből.
A tervezési szakaszt követően elkezdődik az innovatív egyedi mű elkészítése.
A kivitelezés után a csapatok egy bemutatják alkotásaikat és kiderül melyik csapatnak sikerült a legszebb, legkreatívabb, leginnovatívabb építményt megalkotnia.

Toronyépítés - Kreatív indoor csapatépítés

Ajánlatkérés >>

Domino alkotó

Indoor csapatépítő program

Csapatépítő program időtartama: 1,5-2 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Közösségi élmény, izgalom, kihívás minden résztvevő számára.
Kreatív indoor csapatépítő programunk célja egy egyedi dominó pálya megalkotása, a közös munka a jó stratégiaalkotás jegyében.
A különböző területen elkészített dominó pálya szigeteket a csapatok összeépítik egymással így egy nagy egységet képezve alkotnak egy kemény munkával és precíz figyelemmel elkészített gépezetet.
A legizgalmasabb része a kitartó munkának ezek után következik amikor kiderül sikerült e mérnöki precizitással felépíteni a pályát és az első dominó kocka ledöntését követően minden pályán egymáshoz kapcsolódva borulnak fel az elemek.

Domino Alkotó - Konstrukciós csapatépítő program

Ajánlatkérés >>

Toronyépítés

Indoor konstrukciós csapatépítő program

Csapatépítő program időtartama: 1,5-2 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Indoor csapatépítő programunk a közös kikapcsolódást, az élményeket cégük telephelyére szállítja, hogy kollégájukkal együtt, közösen feltöltődjenek egy vidám, játékos csapatépítő programon. A csapatépítő program során a résztvevőknek, különböző indoor játékos, humoros feladatokkal nyújtunk egy maradandó kellemes közösségi élményt. A csapatokra váró feladatok változatosak, kihívást és izgalmat rejtenek. A program során fontos valamennyi csapattag aktivitása, hiszen csak együttes erővel, közösen tudják az adott feladatot eredményesen végrehajtani.

OfficeTeam Building - Indoor játékos csapatépítés

Ajánlatkérés >>

Csokoládé Birodalom

Csokoládékészítő csapatépítő program

Csapatépítő program időtartama: 1,5-2 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Az indoor kulináris élményeket nyújtó csapatépítő programunk keretében a résztvevők saját kezűleg készíthetik el a kézműves bonbonjaikat melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a fortélyai a különleges kézműves csokoládé készítésének. Ezután a résztvevők maguk készítenek el különböző kézműves csokoládékat. A program során a csapatok által elkészített egyedi kézműves csokoládékat egy szakmai zsűri pontozza az íz, a megjelenés, a harmónia alapján és a program végén ünnepélyes keretek között átadjuk a legügyesebb csokoládé készítő csapatnak járó jutalmat.

Csokoládé Birodalom – csokikészítés indoor csapatépítő program

Ajánlatkérés >>

Office Team Building

Indoor céges csapatépítő program

Csapatépítő program időtartama: 2-2,5 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Könnyed kikapcsolódást nyújtó szórakoztató program, amellyel színesítheti a csapatépítő rendezvényét és ezáltal kellemes, élményekkel teli pillanatokat szerezhet a résztvevőknek. Pub Games indoor csapatépítő programunk egy csapatépítő nap lezárásának ideális szórakoztató, lazító csapatépítő programja lehet.

Pub Games - Indoor szórakoztató csapatépítés

Ajánlatkérés >>

Csapat Kvíz

Játékos indoor csapatépítő kvíz program

Csapatépítő program időtartama: 1,5-2 óra

Bővebben >>

Ez egy ancor. Ide ugrik a link 1.

Kreatív, szórakoztató, könnyed indoor csapatépítő program, amely mindenkinek tartogat meglepetést. A résztvevők csapatokat alkotva egy kvíz versenyben mérik össze tudásukat. A kérdéseket sokféle, színes témából válogatva állítottuk össze, így mindenki megtalálja a hozzá közelálló témakört. A csapatok tagjai közösen próbálják az elhangzó kérdésekre a helyes válaszokat megadni. A szellemi kihívások között néhány frissítő logikai fejtörőt is beépítettünk, így a csapatok csavaros észjárását is próbára tesszük. Az indoor csapatépítő program során fontos mindenki aktív közreműködése, hiszen az együtt gondolkodás, a csapatmunka által tudnak a csapatok eredményesek lenni.

Csapat Kvíz - Indoor játékos csapatépítő kvíz program

Ajánlatkérés >>

Pub Games

Indoor szórakoztató csapatépítő program

Csapatépítő program időtartama: 2-2,5 óra

Bővebben >>